Mercedes – TAÜ İşbirliği

TAÜ Bilgisayar Mühendisliği ve Mercedes Benz arasında bir işbirliği projesi başlatıldı. Bu işbirliği kapsamında, 2019-2020 Bahar Yarıyılında, Mercedes Benz ile ortak yürütülen bir yazılım projesi dersi tasarlandı ve hayata geçirildi.

TAU-Bilgisayar Mühendisliği Online Tanıtım Toplantıları

27 Temmuz-7 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan online seminer programları için kayıt olunması gerekmektedir.
Kayıt formu için lütfen tıklayınız: https://forms.gle/DAGWr9AsW2dejpyw5
Seminer katılım bağlantıları formda belirttiğiniz e-posta adreslerine gönderilecektir. Kayıt formunu sabah 9'dan sonra dolduruyorsanız lütfen en erken bir sonraki günün tarihini işaretleyiniz.

Eteration Bootcamp 2020

Genç yazılımcıların kendilerini geliştirmelerine, staj yapabilmelerine ve sonrasında da iş hayatına atılabilmelerine fırsat tanıyabilmek için bu sene dokuzuncusu gerçekleşecek olan Bootcamp (20 Temmuz- 20 Ağustos) etkinliği uzaktan düzenlenmektedir.

Mercedes-Benz Etkinlik Daveti

19 Şubat Çarşamba günü saat 13:30-15:00 saatleri arasında Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinliğimizde Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi Direktörü Sayın Özlem Vidin Engindeniz ve Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. İnsan Kaynakları Grup Müdürü Sayın Gül Emiroğlu'nu misafir edeceğiz.

BEST İstanbul Hackathon'unda Üçüncülük

İTÜ Ayazağa kampüsünde düzenlenen BEST İstanbul Hackathonu'na katılan Bilgisayar Mühendisliği ve Mekatronik Sistemler Mühendisliği öğrencilerimiz Batıkan Bora Ormancı, Berin Güler ve Barış Arya Cantepe, geliştirdikleri gerçek zamanlı Besin Öneri Sistemi ile üçüncülük elde ettiler.

Türk-Alman Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği

Günümüzün bilgi toplumunda endüstri, ekonomi, toplum ve bilimin sayısız alanı, bilgi teknolojilerinin geliştirilmesi ve kullanılmasına bağımlı hale gelmiştir. Mezunlarımız, motive edici bir ortamda, kendilerini bu dinamik ve değişken iş dünyasına hazırlayacak kapsamlı ve bütünsel bir eğitim ile donatılmış olacaklardır. Lisans programının öngörülen öğretim süresi dört yıldır.

TANITIM

Bilgisayar Mühendisliği son yıllarda tüm dünyada neredeyse her teknik alanda inovasyonun lokomotifi haline gelerek, kullanım alanlarındaki çeşitlilik sayesinde mezunlarına mükemmel bir gelecek perspektifi sunmaktadır.